banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Harran Kapı Semt Pazarı Açıldı

Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve pandemi nedeniyle açılışı sosyal medyadan yapılan 1600 metre karelik alana sahip Kapalı Semt Pazarında esnaf yerini aldı. Semt pazarını ziyaret eden, esnaf ve vatandaşlar bir araya gelen Başkan Kuş, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Harran Kapı bölgesinde 1600 metre karelik alanı kapsayacak şekilde tasarlanan proje, geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un bölge sakinlerine sözü olan ve ilki 3 mahalleye hizmet edecek şekilde tasarlanan 1600 metre karelik kapalı semt pazarında esnaf yerini aldı. İş başı yapan esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Mehmet Kuş, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. ilgililerle birlikte semt pazarında incelemelerde bulunan Başkan Kuş, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Modern kapalı semt pazarı bölgenin aynı zamanda spor aktiviteleri, kermes, otopark, kültürel etkinlik ve pazar ihtiyacına cevap verecek. Modern yapı malzemelerinin kullanıldığı semt pazarında yerini alan esnaf ve vatandaşlar, hizmetten dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Esnaf ziyareti sonra açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe genelinde kapalı semt pazarı yapımına devam edeceklerini belirtip,”Göreve geldiğimiz günden itibaren bu bölgemize kapalı semt pazarı kazandıracağımızın sözünü vermiştik ve çok şükür geçen hafta itibari ile soysal medyadan pandemiden dolayı açılışını gerçekleştirdik . Malumunuz şu anda içinde bulunduğumuz semt pazarı mezarlıklar içerisinde hizmet veriyordu ve maalesef orada çok çirkin görüntülere şahit oluyorduk, hem vatandaşımız hem esnafımız bu noktada bizlere şikayetlerini bildirmişlerdi. Biz de gerek başkan yardımcılarımıza gerek birim müdürlerimize bu semt pazarının yapılması noktasında talimatımızı verdik. Tabiki Eyyübiye’de yer sıkıntımız vardı yer sıkıntısından dolayı bu sıkıntıyı Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e ilettik ve buranın yer tahsisini istedik. Sağ olsun oda bizleri kırmadı yer tahsisinde bulundu ve biz kolları sıvadık. Çok şükür Eyyübiye kapalı semt pazarımızı bitirdik ve şuanda Eyyübiyeli kardeşlerimizin hizmetinde. Şuanda esnafımızı gezdiğimiz zaman esnafımızın bizlere iletmiş olduğu mutluluk bizleri ziyadesi ile sevindirdi. Bizim 5 yıl boyunca isteyeceğimiz ‘Allah razı olsun’ kelimesiydi vatandaşlarımız ve esnafımızdan bunu duymak yetti. Esnaf ve vatandaşlarımızdan Allah bin kere razı olsun. Değerli Eyyübiyeli vatandaşlarım bunun ile yetinmeyeceğiz Eyyübiye’nin çeşitli mahallelerinde kapalı semt pazarı sıkıntısı var. Bazı yerleri tespit ettik bazı yerlerle ilgili şuanda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah görev süremiz içerisinde Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde Kapalı Semt pazarı eksikliklerini gidereceğiz. Şimdiden pazarlarımız Eyyübiyeli kardeşlerimize hayırlı olsun inşallah.” Dedi.

Pazar yerinin yapımından duydukları memnuniyeti dile getiren Eyyübiye Semt Pazarı Dernek Başkanı Halit Bababan ile esnaf ve vatandaşlar,” Allah Başkanımız Mehmet Kuş’tan razı olsun. Sadece bizler değil evimizdeki çoluk çocuğumuz da Başkan Kuş’a dua ediyor. Daha önce kötü şartlar altından Pazar yerimizi kuruyorduk. Başkanımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halilcan 4 yıl önce

Az aşağısında bulun park yerinde pazar yapıp yol üstünde bulunan yeride park yapsaydınız acaba daha iyi değilmiydi..şimdi orası pazar olunca trafik alt üst olacak. yol tıkanır