banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Gaziantep Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO

Harran'daki Çiftçilere Müjde! Yarın Verilmeye Başlanacak

Şanlıurfa'da kış ayları boyunca az yağışın yağması ve kurak geçen bahar mevsim sonrası harekete geçen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile görüşerek harran ilçesine su verilmesini talep etti.
Şanlıurfa'daki kuraklık şartlarını göz önünde bulunduran  Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Vekil Yılmaztekin'in talebini dikkate alarak ilçedeki çiftçilere su vereceğini açıkladı.

Konuyu sosyal medya hsebından duyuran Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin şunları yazdı: "Kurak geçen mevsim sebebiyle şu ana kadar 3 defa sulanması gereken ekinlerin sulanamaması sorunu sebebiyle Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile görüşmelerimiz neticesinde YARIN yâni; Salı günü HARRAN OVASI SULAMA KANALINDAN su verilecektir. Hayırlı ve bereketli olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.