banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Haliliye’de  Zabita Ekipleri Şeker Denetimi Yapıyor

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “huzur ve güvenin kalbi Haliliye” sloganıyla halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü, Ticaret Bakanlığının açıklamaları sonrası son zamanlarda görülen toz şeker stokçuluğuna karşı harekete geçti. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla ilçe genelindeki zincir marketleri denetleyen ekipler, raflarda şeker kontrolünü sağladı. Yapılan denetimlerde market depolarını da inceleyen ekipler, işletme sahiplerine haksız fiyat artışı ve stokçuluk ile vatandaşın mağdur edilmemesi yönünde uyarılarda bulundu. Bazı marketlerin raflarında şeker olmadığı ve sevkiyatta sorun yaşadığını tespit eden zabıta ekipleri, vatandaşın mağdur edilmesi halinde ağır yaptırım uygulanacağını ifade etti.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine gelen talepler doğrultusunda denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.