banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Haliliye’de Kasap ve Fırınlara Denetlendi

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, gıda satışı yapan işyerlerinin hijyen standartlarını korumalarını sağlamak amacıyla denetimlerini hummalı şekilde devam ettiriyor. 

Vatandaşların sağlığını korumak için ilçedeki market, kasap ve fırınlarda denetimlerini gerçekleştiren zabıta ekipleri, kurallara uymayan işyerlerine ihtar ve cezai işlem uyguluyor. Özellikle halkın en yoğun şekilde hizmet aldığı fırın ve kasaplar üzerinde denetimlerini artıran ekipler, işyerlerindeki ürünleri ve depoları kontrol ediyor. Denetimler sırasında kasapların yasal zorunlulukları yerine getirip getirmediğini inceleyen zabıta ekipleri, fırınlarda ise ekmek gramajlarını ve hijyen şartlarını denetliyor.

Kasap ve fırınlarda yürütülen denetimlerde işletmelere uyarılarda bulunan ekipler, kurallara uymayan işyerleriyle ilgili yasal işlem başlatıyor.  

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine gelen şikayetler ile denetimlerin süreceği kaydedildi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.