banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Zabıta Fırınlarda gramaj denetimi yaptı

 

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki denetimlerini periyodik olarak mahalle mahalle devam ettiriyor. Vatandaşların sağlıklı gıda tüketimini amaçlayan zabıta ekipler, çalışmalarını da bu doğrultuda yoğunlaştırıyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte Refahiye ve Hamidiye mahallelerinde denetime çıkan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda satışı yapan işyerlerinde hijyen, ruhsat ve ürünlerin son kullanımına ilişkin incelemelerde bulundu. Kurallara uymayan işyerleri hakkında tutanak tutan ekipler, denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş 15 kutu gazlı içeceğe de el koydu. İçeceklerin imhasını gerçekleştiren ekipler, işyeri hakkında da işlem yaptı. Zabıta ekipleri ayrıca, pide ve somun fırınlarında da gramaj kontrolü yaptı.

Öte yandan Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; halk sağlığını korumaya yönelin ilçe genelinde denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.