banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Günlük Tesettür Elbise

 Cloche günlük tesettür elbise modelleri ile de dikkat çeken markalardan bir tanesidir. Günlük yaşamda rahatlığından ödün vermek istemeyen kadınlara yönelik olarak da 2019 yılı için bir koleksiyon hazırlanmıştır.

Günlük tesettür elbise arayışında olan kadınların tercihleri polyester kumaşlardan oluyor. Polyester kumaşlardan imal edilen uzun elbiseler ütü istemiyor. Makinede yıkayarak kullanmanız halinde kumaşta bozulma, renk atma gibi problemler yaşanmıyor. Bu modelleri spor ayakkabılarınız, bir şal ya da eşarp ile kombinleyebilirsiniz.

Elbiselerin kumaşları üzerinde var olan detaylar da elbiselere hareket katmaktadır. Çizgi desenlerinin yanı sıra eklenen taş ve zımba detayları da günlük yaşamda tarzınızı yansıtma konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Eşofman elbiselerin yanı sıra penye kumaşlardan üretilen sweatshirt elbise modellerini de https://www.cloche.com.tr/tesettur-elbise-modelleri bağlantısı üzerinden inceleyebilirsiniz. Ürünler 1 bedenden 3 bedene kadar satışa sunulmuştur. Beden seçiminde bulunduktan sonra ürünü sepetinize ekleyerek online sipariş verebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.