banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Gıda Fuarında Kurulan TKDK Standı Yoğun İlgi Gördü

Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda kurulan Tarımsal Kırsal Kalkanıma Ajansına (TKDK) ait stand ziyaretçilere tarafından yoğun ziyaret edilenlerin başında geldi.
Bu yıl 7.’si düzenlenen ve 166 firmanın katılımı ile gerçekleşen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda yerini alan TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü Standı, bürokratlar, yatırımcılar ve siyasiler tarafından büyük ilgi gördü.  
Şanlıurfa’nın yanı sıra, Gaziantep, Mardin ve Adıyaman’dan da her kesimlerden ziyaretçiler, TKDK standını ziyaret ederek, IPARD destekleri ve Şanlıurfa’ya kazandırılan yatırımlar hakkında İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim ile bilgi alışverişinde bulundu. 
İl Koordinatörü Dr. Yetim, fuarın çok verimli ve faydalı geçtiğini fuar sayesinde her kesimden yatırımcılara ulaşma fırsatı elde ettiklerini belirterek, TKDK’nın modern hayvancılığın ve tarıma dayalı sanayinin gelişiminde öncü bir Kurum olduğunu, AB standartlarında ve istihdama önemli katkı sağlayan işletmelerin Şanlıurfa’ya kazandırıldığını söyledi. Dr. YETİM, fuar organizatörlerine ve katılımcılara teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.