banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Genç Girişimciler İstişare Toplantısı’nda Buluştu


Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Kasım Gülpınar’ın yanı sıra, TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mahmut Barut ve kurul üyeleri, ŞUTSO Başkanvekili İ.Halil Peltek, ŞUTSO Başkan Yardımcısı İbrahim Uludağ, ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Akkaya, Murat İmamoğlu, Mithat Arhan, Cumali Güneş, ŞUTSO Meclis Üyesi Vedat Polat, TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ile davetliler katıldı.
TOBB Şanlıurfa Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mahmut Barut açılış konuşmasında, Genç Girişmciler Kurulu’nun 7 aylık çalışmalarını ve faaliyetlerini anlattığı bir sunum gerçekletirdi. Mahmut Barut sunumunda “Genç Girişimciler İcra Kurulu’nun seçimini gerçekleştirdikten sonra, kurulu üyelerimizle birlikte 2 yıllık bir plan oluşturduk. Bu plan çerçevesinde tarım, turizm, eğitim, iletişim ve tanıtım ile sanayi ve dış ticaret komisyonlarını kurduk. Bu komisyonlarımızla birlikte kamu kurum ve kuruşlarının müdürlerini, STK Başkanlarımızı ziyaret ederek hedeflerimiz için yol haritamızı oluşturduk. Sanal ortamda, yerel medyada gerçekleştirdiğimiz programlarla faaliyetlerimiz hakkında kamuoyu’nu bilgilendirdik. Amacımızı ilimizi daha da kalkındırmak ve ilimizdeki girişimci sayısını arttırmak olarak belirledik. Bu minvalde çalışimalarımız hızla devam ediyor” dedi.
Ardından ŞUTSO Başkanvekili İ.Halil Peltek, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat birer konuşma gerçekleştirdi. İlimizin mevcut durumu ve çözüm önerilerinin konuşulduğu istişare toplantısının ardından Şanlıurfa Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mahmut Barut, Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Kasım Gülpınar’a günün anısına hediye takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.