banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Fen Lisesi’nde Girişimcilik Eğitimi


İl GGKEğitim Komisyonu BaşkanıMakine Mühendisi Ahmet Ersavaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Bugün eğitim komisyonu olarak Fen Lisesindeki Kardeşlerimizle buluştuk, geleceğin iş adamı yöneticileri olacak olan Kardeşlerimizin heyecanlarına ortak olup birlikte kariyerleri ile alakalı neler yapabilirizi tartıştık. Girişimcilikte bilimsel bilginin önemi ve bilimden nasıl yararlanılabileceği noktasında görüşlerimizi paylaştık” dedi.

Şanlıurfa GGK İcra kurulu üyesi Servet Akkoyun ise güncel iş fikirlerinden medya ve iletişimin çok önemli olduğunu bu yönde çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti. Şanlıurfa GGK Genel sekreteri Mustafa Pakır ise TOBB Yapılanması Genç Girişimciler Kurulu ile ilgili bilgiler verdi. Temel girişimci olmanın kriterleri ve özelliklerinden bahsederek girişimci olmaları yönünde çeşitli bilgiler paylaştı.

TOBB Fen lisesi Müdürü Remzi Koç, TOBB Genç Girişimciler Kuruluna bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ederek, bu Programların ülkenin geleceği adına önemli bir gayret olduğunu belirterek kurul üyelerine teşekkür etti..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.