banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Faruk Akbaş'tan flaş sebze meyve fiyat açıklaması

Türkiye'de sebze ve meyve fiyatların artması, hal pyasasının değişmesi, aracı kurumların yeniden değerlendi,rilmesi gibi çözümlerin konuşulduğu dönemde Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (Şasemkom) Başkanı ve Türkiye Haller Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Faruk Akbaş'tan "Hükümetimizin gerçek uzmanlarla,işin erbaplarıyla oturarak sorunları tespit etmesi, birlikte çözüm üretmesi artık elzemdir" önerisi geldi.

Akbaş yaptığı açıklamada: "PAHALI ÇOK PAHALI,GİTTİKÇEDE PAHALANIYOR...
Bu yüksek fiyatlardan hepimiz şikayetçiyiz.
Tabi bu fahiş fiyatların bir de suçlusu lazımki burda sıkıntı var. Hiç kimse suçunu kabul etmiyor,hedef olarak karşısındakini gösterip, Aha suçlu orda diyor.
Esasen en büyük suçlu olan Hükümetimizken,Hükümet kendisini temiz bir şekilde işin içinden çıkarıp, Bir komisyoncuyu,Bir tüccarı,bir üreticiyi sonrada marketleri suçlu olarak milletin gözünde karalıyor. Biz diyoruzki;Evet hepimiz müştereken suçluyuz, ama en büyük suçlu ÜRETİM PLANLAMASI YAPMASI GEREKİRKEN,UYKUDA KALAN TARIM BAKANLIĞIMIZ VE DOLAYISIYLA HÜKÜMETİMİZDİR. TARIM politikalarımızda hiçbir zaman devamlılık yakalanamamış her yeni gelen Bakan'la yeni bir sistem getirilmeye çalışılmış,sorunlar çözülememiş,yap boz şeklinde hep ötelenmiştir. Geldiğimiz nokta ise yılların biriktirdiği çözümsüzlüğün patlama noktasıdır.
Artık şapkamızı önümüze koyma zamanı gelmiştir. Suçluyu başka yerde aramak yerine oyun kurucu olan hükümetimizin gerçek uzmanlarla,işin erbablarıyla oturarak sorunları tespit etmesi, birlikte çözüm üretmesi artık elzemdir. Bizden söylemesi milyonlarca insanı Töhmet altında bırakmak,suçlu olarak işaret etmenin Sektöre faydadan çok zarar vereceği,bu gidişle vatandaşın ucuz sebze meyve yemesinin hayal olacağı aşikardır." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.