banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Eyyübiye Galericiler Sitesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye yapılacak olan devasa galericiler sitesinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kaya, Meclis Üyesi Serdar Şeyhanlıoğlu ve teknik ekibiyle birlikte incelemelerde bulunulup, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Kuş, ilçeye kazandırılmasında öncülük ettiği, Eyyübiye ilçesi Batıkent mahallesi İpekyolu bulvarı üzerinde 17 bin metre karelik alanda yapılacak olan toplam 6 kattan oluşan ve birçok kişiye istihdam sağlayacak olan vizyonel projeyi yerinde inceledi. İçerisinde 154 iş yerinin yanı sıra araçla ilgili oto test, sigorta acentesi, noter, banka, oto uygulama merkezi ve kafe olan proje alanında işletmeci Mesut Ceylan’la bir araya gelen Başkan Kuş, yatırımcıları ilçeye davet etti.

Projenin ilçeye kazandırılmasında öncülük etmenin ve tüm imkamları seferber etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Kuş, “Göreve geldiğimiz ilk günden bun yana yatırımcılarımızı Eyyübiye’ye davet ediyorduk. Sağ olsun bu davetimize sessiz kalmayıp icabet eden Mesut kardeşime Eyyübiye’li kardeşlerim adına şükranlarımı iletiyorum. Türkiye’de bir ilk, Oto Reyon diyoruz.  Oto Alım Satımların konsept dışında vizyonel bir proje, ve bu projeyi  sağ olsun Mesut Kardeşimiz Eyyübiye’mize kazandırdı. Gerek şahsım gerek teknik ekibim Eyyübiye’ye gelen yatırımcıların önünü açabilme adına bütün mücadelesini sonuna kadar verdi ve vermeye devam edecek. Ben buradan Türkiye’de yaşayan bütün yatırımcıları Eyyübiye’ye davet ediyorum. Eyyübiye Belediyesi olarak onların önünü açmak adına elimizden gelen gayretlerin sonuna kadar sarf edeceğimizin sözünü veriyoruz. Ben Tekrar Mesut Ceylan kardeşimize bu vizyonel projeyi Eyyübiye’mize kazandırdığı için şükranlarımı iletiyorum. Eyyübiye’mize Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun inşallah.” Dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise,” Eyübiye adına gurur verici bir proje. Projesine baktım. Türkiye’de bir ilk olan bu yerin inşallah açılışında bulunuruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. “ şeklinde konuştu.

İşletmeci Mesut Ceylan da katkılarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.