banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Esnaf toplantısında birlik kararı çıktı VİDEO

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, her yıl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin düzenlediği yıllık değerlendirme toplantısına katılarak, "Esnaflarımızın sorunlarını çözerek, esnaflık bağını yaşatmak en büyük görevimizdir" dedi

Genel Değerlendirme Kurul toplantısına esnaf guruplarının 1 yıllık çalışmalarını değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfalı esnafın birlik ve beraberliğine değindi.

Toplantıda esnafa konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, Bölgede yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Şanlıurfa 13 ilçesiyle ayakta durduğuna dikkat çekerek, bunun en büyük sebebinin Esnafın şehrine sahip çıkması olduğunu belirtti.

Esnaf'ın şehrin yapı taşı olduğunun altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, "Genel Kurulun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu kooperatifte bu güne kadar çalışan bütün başkan ve yönetimlerine teşekkür ediyor yeni gelecek olan başkan ve yönetimine de başarılar diliyorum. 2002'den 2016'ya Türkiye'ye yaşanan gelişimi ve dönüşümü hep birlikte görüyoruz bu değişimler neticesinde hükümetimizin vermiş olduğu destekler aşikardır. Hükümetimiz her zaman esnafa yönelik teşvikler sunarak gerek kredi oranın düşürülmesi gerekse de faiz oranlarının düşürülmesi gibi bir çok yardımlarda bulunmuştur. Esnaf bir şehrin rengi ve mozaikidir. Bir şehri huzurlu kılarak kalitesini yükselten esnaflarımızdır. Esnafın sabah besmeleyle işyerin açması çok önemlidir ve Şanlıurfalılar bunu başardı. Bölgemizde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Şanlıurfalı esnaflarımızın milletine, toprağına ve vatanına bağlı olduğunu göstererek şehrine sahip çıktı. Milletine, hükümetine ve milli iradeye sahip çıkarak kendini işine verdi. Bütün esnaflarımıza teşekkür ediyorum, bizler sizlere ne kadar hizmet etsek azdır. Çünkü bu duruş bizler için çok önemlidir, şehrini ayakta tutan bir duruştur" dedi.

HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA DURACAĞIZ

Yerel yönetimler olarak her zaman esnafın yanında olacaklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Esnaflarımızı ilgilendiren bir çok uygulamalarımız var. Esnaflarımıza yardımcı olabilmek ve sorunlarını gidermek için elimizden gelen bütün özveriyle çalışıyoruz. Esnaflarımızı büyüterek esnaflık bağını yaşatmak en büyük görevlerimizdendir. Esnaflarımız gelişmeden şehrimiz büyüyüp gelişmez. Esnaflarımız olmadan toplumun huzuru ve mozaik'i olmaz. Her zaman esnaflarımızın emrinde olduğunu, her zaman esnafla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğimizi belirtiyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaEsnaf
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.