banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Erkekler Hangi Eşofman Modelleri Kullanılıyor

Erkek eşofman modellerinde tarz olarak asker desenli figürler daha ağırlık kullanılır.  Koyu yeşil, siyah, açık yeşil ve gri seçenekleri de mevcuttur. En çok kullanılan renk seçenekleri siyah ve yeşilimsi ağırlıklı olarak kullanılır. Erkek eşofman modellerinde en çok asker deseninin seçilmesinin sebebi vücut hatlarını kusursuz göstermesidir. Bundan dolayı bu modelleri daha çok tercih edilir. Her bedene uygun olarak üretilmiştir. Kalıpları dar kalıp ve slip olarak tasarlanmıştır. Böylelikle vücudunuzu olduğundan daha şık görülecektir. Diğer bir model ise yazı baskılı erkek eşofman takımı modelidir. Bu model daha bol kesimle yapılmıştır. Rahatlığı ve konforluğu ön planda tutar.

Erkek Eşofman Temizliği Nasıl Olur?

Erkek eşofman takımlarının temizliği de son derece önemlidir. Yanlış tekniklerle yıkanıldığı zaman daha hızlı yıpranmasına sebep olacaktır.  30 ile 40 derce de yıkamanız son derece önemlidir.  Bunun üstüne çıkıldığı zaman eşofman takımının çekmesi kaçınılmaz olur. Üzerinde yazılı baskılı ya da resim varsa ütüleyecekseniz ters çevirip ütülmeniz. Soyulmaların önüne geçer. Bunlara dikkat ettiğiniz takdirde daha uzun kullanabilirsiniz. https://www.tommylife.com.tr/erkek-esofman-alti bu linke tıklayarak siz de bu ürünlerden birine güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.