banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün

Erkek Eşofman Takımı

Erkek  spor giyim ürünü olan erkek eşofman takımı modelleri geniş ürün yelpazesine sahiptir. Erkeklerin sporda, yürüyüşte ve evde giydikleri erkek eşofman takımı modelleri genellikle koyu ve soft renklerden tasarlanmaktadır. Spor yaparken rahat hareket imkânı sağlayan eşofman modelleri genellikle nefes alan ve hafif yapılı kumaşlardan üretilir. Erkekler eşofman takımlarını genellikle spor ayakkabı ve sandaletlerle kombinleyerek giyer. Erkek eşofman takımları polyester, likra ve paraşüt kumaştan tasarlanır. Dayanıklı ve uzun süreli kullanım sağlayan erkek eşofman takımı modelleri terletmeyen ve vücudu sıkmayan yapıda üretilmektedir. Eşofman takımları takım olarak giyilebildikleri gibi tekli olarak t-shirt ve jean pantolon modelleri ile de giyilir.

Erkek Eşofman Takımı Fiyatları

Erkeklerin spor kombinlerinde kurtarıcı giyim parçası olan eşofman takımı fiyatları markalarına ve kumaşların türüne göre değişiklik göstermektedir. Likra kumaştan tasarlanan erkek eşofman takımı modellerinin fiyatları polyester kumaştan tasarlanan eşofman modellerinden daha yüksektir. Kaliteli ve şık erkek eşofman takımı modellerini uygun ve avantajlı fiyatlarla https://www.sementa.com/erkek-esofman web sitesinden inceleyip satın alabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.