banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Erdoğan: Esnafımızın ekmeğiyle oynayanlara derslerini veriyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Esnaf Buluşması” programında yaptığı konuşmada, “Biz esnafımızın, sanatkârımızın ekmeğiyle oynamıyoruz, tam tersine milletimizin ekmeğiyle oynayanlara derslerini veriyoruz. Fırsatçılara karşı yürüttüğümüz mücadeleden en büyük faydayı esnaf ve sanatkârlarımız görecektir. Bunun için yürüttüğümüz mücadelede en büyük desteği de sizlerden bekliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye Esnaf Buluşması” programına katıldı. Başkent Voleybol Salonu’nda gerçekleşen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.


Konuşmasının başında buluşma programını gerçekleştiren Ticaret Bakanlığına ve esnaf kuruluşlarına teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Esnaf ve sanatkârlarımızı ülkemizin kilit taşı, birlik ve beraberliğimizin çimentosu olarak görüyorum. Bizim gözümüzde esnaf, hanelerimizin hariçteki üyesidir” dedi.

“Biz esnafımızın, sanatkârımızın ekmeğiyle oynamıyoruz, tam tersine milletimizin ekmeğiyle oynayanlara derslerini veriyoruz” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fırsatçılara karşı yürüttüğümüz mücadeleden en büyük faydayı esnaf ve sanatkârlarımız görecektir. Milletimiz, kimin samimiyetle yanında olduğunu, kimin de fırsat bulunca elini cebine attığını görüyor. Bunun için yürüttüğümüz mücadelede en büyük desteği de sizlerden bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’NİN KALKINMASI, 81 VİLAYETİMİZİN HER BİRİNİN İLERLEMESİYLE SAĞLANABİLİR”

Türkiye’nin gücünün, 82 milyon vatandaşın her birinin teker teker güçlü olmasından geçtiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin büyümesi; sanayicisiyle, iş adamıyla, esnafıyla, çiftçisiyle, çalışanıyla, emeklisiyle milletimizin tamamının büyümesiyle mümkündür. Türkiye’nin kalkınması, 81 vilayetimizin her birinin ilerlemesiyle sağlanabilir. Sadece bir kesimin, sadece bir bölgenin, sadece bir vilayetin kazanması, ne doğrudur ne de sürdürülebilirdir” diye ekledi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz 17 yıldır Türkiye’ye hangi hizmeti yaptıysak, hangi eseri kazandırdıysak, hangi projeyi hayata geçirdiysek, bundan milletimizin her bir ferdinin kazanmasını sağladık. Hiç kimse, hayat seviyesinin 17 yıl öncekiyle aynı veya daha geri olduğunu söyleyemez.” Kaynak: Cumhurbaşkanlığı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.