banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

En Trend Uzun Hırka Modelleri

Kadınların tamamlayıcı dış giyim ürünü olan uzun hırka ürünlerinin birçok farklı çeşidi ve modeli bulunmaktadır. Uzun hırka çok yönlü kullanımı sayesinde kadınların kombinlerinde vazgeçilmez hırka çeşididir. Uzun hırkalar kalın yün iplerden tasarlandığı gibi farklı dokuma tekniklerinin kullanıldığı ince ipliklerden de üretilmektedir. Polyester ince uzun hırkalar ve otantik kalın yün uzun hırkalar kadınların gözde ürünleri arasında yer almaktadır.

Son zamanlarda leopar ve zebra desenli uzun hırkalar da oldukça ilgi görmektedir. Günlük kombinlerde düz hırkalar tuniklerle kombinlenirken ofis hayatında incili uzun hırkalar sade gömleklerin üstünde sıklıkla tercih edilmektedir. Uzun hırka modelleri günlük rahat kombinleri dışında davet ve business kombinlerinde klasik şık bir görünüm de kazandırır.

En Çok Tercih Edilen Uzun Hırka Renkleri

Uzun hırka modelleri kadınların hem ev, hem günlük hem de ofis giyiminde tercih ettikleri olmazsa olmaz ürünü olduğundan geniş renk yelpazesine sahiptir. Uzun hırkalar siyah başta olmak üzere taba, mavi ve yeşil tonları kadınların vazgeçilmez renkleri haline gelmiştir. Çeşit çeşit uzun hırka modellerini uygun fiyata https://www.axxelgulertekstil.com/kadin-hirka web sitesinden satın alabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.