banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

EKİNCİ'DEN EYYÜBİYE'NİN İSTİHDAMINA KATKI

 Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde ikamet eden gençlere yeni iş kapıları açmak için kolları sıvayan Başkan Ekinci,  ilçe sınırlarımız içerisinde bulunan işsiz gençlerimize yeni iş kapıları açmak için uğraş veriyoruz." dedi.

Genç nufüsa sahip olmasıyla dikkat çeken Eyyübiye İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gençlere yeni iş kapıları açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çağrı merkezleriyle görüşen ve olumlu sonuçlar alan Başkan Ekinci, ilk etapta Eyyübiye Belediyesine iş başvurusunda bulunan en az lise mezunu olan gençlerin istihdamına katkı sunmak amacıyla çağrı merkeziyle protokol imzaladı. Eyyübiye Belediyesine iş başvurusunda bulunan gençlerin listesini de yetkililere veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci bu tarz girişimlerinin de devam edeceğini söyledi.

Tempo çağrı merkezine bir ziyaret gerçekleştirip yetkilerden bilgi alan Başkan Ekinci, "istihdama katkı sunmak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor." dedi. Başkan Ekinci, ‘’Bugün Tempo Çağrı Merkezi Vodafone operasyon birimini ziyaret ettik. Burada çok ciddi eğitimler veriliyor. Çağrı Merkezleri son zamanlarda tabii İlimiz açısından istihdama çok iyi bir katkı sağlıyor. Yetkililerden aldığımız bilgilere göre sadece Tempo Çağrı Merkezinde 600’e yakın gencimiz çalışıyor. Lise mezunu, diksiyonu düzgün gençlerimiz müracaat etmeleri durumunda da, bu istihdamdan faydalanabilirler. Tempo Çağrı Merkezi çok ciddi bir sektördür. Yatırım yapan firmamızı tebrik ediyoruz. Şanlıurfa’yı seçtikleri içinde teşekkür ediyoruz. Eyyübiyeli gençlere, Şanlıurfalı gençlere de en az lise mezunu gençlerimiz müracaat etsinler. Mutlaka onlarla ilgili iş olanağı burada vardır. İletişim çağının çok ciddi şekilde ilerlediği bir zamanda çok güzel bir alt yapı var. Dolayısıyla bizlerin bu sektör noktasında yatırım yapan insanlarımıza yardımcı olmamız gerekiyor.  Yardımcı olmak anlamında da bizler yerel yöneticilere düşen görevler vardır. Bu konuda da yetkili arkadaşların yanında olacağımızı ifade ediyoruz.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.