banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Ekinci esnaf sanatkarlar odasını ziyaret etti VİDEO

Mayıs Ayı içerisinde Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde seçim heyecanı yaşanmıştı. Bir önceki dönem Birlik Başkanı Ahmet Akbıyık’tan seçimler sonucu görevi devir alan yeni Başkan Mehmet Şefik Bakay, Birlik makamında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

30 Mart’ın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yoğun tempo içerisinde Eyyübiye İlçesinde sürdürdüğü çalışmalarla birlikte bugün Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay’ı makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam ile birlikte Birlik Başkanı Bakay’ı ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada vatandaşlardan gelen sorunları dile getirerek, çözümü konusunda Başkan Bakay ile görüş alışverişinde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekilerin kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay; “Bu ziyaret esnasında görüş alışverişinde bulunduk, esnafımızın sorunlarını kendilerine ilettik. Kendileri de bu sorunlarımızı güzel bir şekilde karşılayıp, yapacaklarını söylediler bizlerde umut ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapacağız. İnşallah esnafımız için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay’ı yeni seçilmesinden dolayı kendilerini ziyaret ettik, tebrik ediyoruz. Özellikle bizlerde yeni kurulan bir belediye olarak, esnafımızın sorunlarını ilgililerden duymak istiyoruz, kendileri de bunları ifade ediyorlar. Kayıt dışı, toplu konuk konusunda talepleri var, bütün bunları bizlerde Eyyübiye Belediyesi olarak kayda alıyoruz. Biz her zaman olduğu gibi esnafımızın yanındayız, esnafımızın sorunlarının birebir takipçisi olacağız bizimle ilgili olan konularda, bizimle ilgili olmayan konularda ise köprü görevi görmeye hazırız. Esnafımızın sıkıntısının giderilmesi demek; bir yerde insanımızın mutluluğu ve refahı demektir. Bu açından baktığımız zaman, bizimde, büyükşehir belediyemizin de aynı şekilde, diğer kamu kurum kuruluşları her şekilde esnafımız ile ilgili sorunları en üst düzeyde sorunları dile getiriyorlar. Bunların çözümü konusunda da, ortada çok ciddi bir irade var olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.