banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Türk lirası kampanyasını sonuna kadar destekliyoruz!

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade yaptığı açıklamada; “Ekonomik kaygılarla, yatırım amaçlı döviz almak hainliktir” dedi. 

TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, Dolara yatırım yapanlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomik gidişattan endişe duyarak yatırımlarını dövize çevirmenin vatana karşı yapılmış bir hainlik olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Sade, “Milli ve manevi duygularımızın bu kadar kabardığı günlerde bir takım insanların ekonomik geleceğini teminat altına almak adına dövize yöneldiğini ibretle ve hayretle müşahede ediyoruz. Dövize rağbet arttıkça TL’nin değer kaybedecek olması akıllara bu tip davranışların art niyetli olduğunu getiriyor. Topla tüfekle yapamadıklarını ekonomik anlamda denemeye çalışanlara pabuç bırakmamalıyız. Biz TÜMSİAD camiası olarak dolar yerine TL kampanyasını sonuna kadar destekliyoruz. Bir yandan da üretime ağırlık veriyoruz. Biliyoruz ki; bu ülkenin milli kaynakları ve ülkesini seven yatırımcıları hiç tükenmeyecektir. Artık kendimize yönelmeliyiz. İşi biraz daha ciddiye alırsak neler başarabileceğimizi hem kendimize hem bütün dünyaya gösterdik. Yerli Sermaye-Yerli Üretim sloganıyla hareket etmek üzere bir araya gelmeliyiz. Biz ancak birlikte olursak başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.