banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

DEDAŞ'tan, elektrikle ilgili iddialı çıkış VİDEO

Dicle Şirketi Şanlıurfa Müdürlüğü geçen yıl elektrikte yaşanan sıkıntıların bu yıl yaşanmayacağı Elektrik Anonim belirtilerek tüm önlemleri aldıklarını belirttiler.

Geçen yıl enerjide gerçekten çok sıkıntılı günler geçirildiğini ifade eden DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Aziz Gündüz, bu yıl aynı sıkıntıların olmayacağını tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Aziz Gündüz elektrik şebekelerinin yenilenme çalışmalarının devam ettiğini, arıza ekiplerinin tüm mahallelerde gerekli çalışmalar yaptığını belirterek DEDAŞ’ta yenilenmenin devam ettiğin söyledi.

Kış aylarında kaçak ile ilgili olarak çalışmaların ve denetimin daha fazla olduğunu belirten Gündüz, abonelere sağlıklı ticari ve teknik kalitesi uygun bir elektrik sunmak için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Kanalurfa



Anahtar Kelimeler:
DEDAŞElektrikAziz Gündüz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.