banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

DEDAŞ, Siverek'teki çiftçilerin elektriğini kesti

DEDAŞ, Siverek ilçesine bağlı Karakeçi bölgesindeki kırsal mahallelerinde günde ortalama 8-10 saat plansız kesinti yapınca çiftçi neye uğradığını şaşırdı.

KÖYLÜLERİN EKİNLERİ SUSUZ KALDI

Köydeki tarımsal faaliyetlerde kullanılan su, elektrikle çalışan pompa sistemi ile karşılandığı için köylülerin ekinleri susuz kaldı.

Onlarca çiftçi binlerce dönüm ekili alanlarda tarlalarındaki ekinlerinin kuruduğunu iddia ederek içme suyu ihtiyaçlarının karşılanamadığını öne sürerek DEDAŞ'a adeta isyan etti.


ÇİFTÇİLERDEN DEDAŞ'A TEPKİ!

Bu kesintilerin ardından eylemler yapan çiftçiler, bugün elektrik kesintisi nedeniyle dinamoların çalışmamasından dolayı içme suyu ihtiyaçlarını da karşılayamadıklarını ifade ederek Karakeçi kırsal mahallesi'nde  bir araya gelerek DEDAŞ'a tepki gösterdi.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.