banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akkuyu Nükleer Güç Santrali 2023’e faaliyete geçiyor

AK Parti Denizli Olağan 6. İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti olarak bugüne kadar karşılaştığımız tüm saldırıları milletimizle sırt sırta vererek püskürttük. Meydanı, ne devlet içindeki vesayet odaklarına, ne gazete köşelerindeki darbe sevdalılarına, ne de ülkemize kast eden teröristlere bıraktık. Adaletten taviz vermeden, gayri meşru yollara asla tevessül etmeden mücadelemizi demokrasi içinde, hukuk içinde yürüterek işte bugünlere geldik” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli İl Kongresi’ne katıldı. Hasan Güngör Spor Salonunda gerçekleştirilen kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

“İLK GÜNKÜ AŞKLA MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Diğer tüm konularda olduğu gibi nükleer santraller meselesinde de ana muhalefet partisinin direncine, tepkisine ve çelmelerine rağmen Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ni 2023’e kadar faaliyete geçireceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Onlar istemese de, onlar Türkiye’yi şikâyet etse de, biz milletimize ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Uluslararası yatırımcılara adeta ‘Türkiye’ye gelmeyin’ diye yalvaran utanmazlara rağmen bu ülkeyi büyütmeyi, kalkındırmayı, her alanda muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne taşımayı sürdüreceğiz” dedi.

Konuşmasında, “Bu ülke ve bu millet için taş üstüne taş koymamış, en küçük bir hayırlı hizmete imza atmamış, geleceğimiz için herhangi bir proje geliştirmemiş mevcut ana muhalefet zihniyeti, son demlerini yaşıyor” diyen ve ana muhalefet partisinin 2019’daki seçimlerde sandıktan yenilerek çıkacağını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eskiler, ‘tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz’ derler. Çok partili hayata geçtiğimizden beri, Gazi Mustafa Kemal’i istismar etmekten başka bu ülkenin hiçbir işinde alnının teri, kalbinin sevgisi olmayanlar için harman vakti yaklaşmıştır” değerlendirmesinde bulundu.

“MEYDANI DARBE SEVDALILARINA VE TERÖRİSTLERE BIRAKMADIK”

“AK Parti olarak bugüne kadar karşılaştığımız tüm saldırıları milletimizle sırt sırta vererek püskürttük” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanı ne devlet içindeki vesayet odaklarına, ne gazete köşelerindeki darbe sevdalılarına, ne de ülkeye kast eden teröristlere bırakmadıklarını vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Adaletten taviz vermeden, gayri meşru yollara asla tevessül etmeden mücadelemizi demokrasi içinde, hukuk içinde yürüterek işte bugünlere geldik. Yeri geldi vesayet güçlerinin tacizlerine meydan okuduk, yeri geldi bölücü terör örgütünü açtıkları çukurlara gömdük, yeri geldi FETÖ’yü kendi ihanetinde boğduk, yeri geldi 7 düvele meydan okuduk.” Kaynak: Cumhurbaşkanlığı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.