banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Çiftçiye müjde, Sulama Sezonu Başlıyor

Şanlıurfa’da 2013 yılı pamuk sulama sezonu sulama birliklerinin talebi üzerine 15 haziran 2013 cumartesi günü devlet su işleri tarafından sulama suyunun ana kanallara bırakılmasıyla başlayacağı açıklandı.

Kanal Urfa’ya konuşan Fırat sulama birliği başkanı Osman melik 2013 yılı pamuk sulama sezonun hububat hasadının sona ermesi ile birlikte 15 haziran 2013 cumartesi günü devlet su işleri tarafından sulama suyunun ana kanallara bırakılmasıyla başlayacağını belirtti.

Birliği başkanı melik “bu yıl bazı bölgelerde çiftçilerimiz dolu ve yağmur yağışı nedeniyle mağdur olmuşlardır. Birlik meclisimiz tarafından alınan kararla bu yıl sulama suyu ücretlerinin birinci ve ikinci taksitini peşin ödeyecek olan çiftçilerimize % 20 indirim yapılacaktır. Buradaki amacımız çiftçilerimize destek vermektir” dedi.

Müslüm Alkış / Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.