banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Çarşamba Pazarı İhalesi Yavuz Kardeşler'in

Şanlıurfa'nın Ulubatlı Mahallesi’nde halkın “Çarşamba Pazarı” olarak bildiği toplam 42 bin m2 alan üzerinde kurulacak olan Çarşamba Pazarı Parkı’nın ihalesi yapıldı.


Yavuz Kardeşler Nak. İnş. Tic. Ltd. Şti İhaleye 5 Milyon 289 Bin TL ile en yüksek teklifi verdi.

     Şanlıurfa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale İşleri Birimi’nce      Encümen Toplantı salonunda gerçekleştirilen ihaleye Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin İzol başkanlık yaptı.  Yaklaşık maliyeti 4 Milyon 172 Bin 99 TL olan ihaleye, 5 firma katılım sağladı.
      İhaleye Katılım Sağlayan Firmaların İsimleri ve Teklifleri:
1-Mehmet Emin Kılıç----4 Milyon 144 Bin 400 TL
2-Esad Kaya Turgay ----3 Milyon 383 Bin TL
3-Blt. İnş. Müh. San. Tic. Ltd. Şti------3 Milyon 944 Bin TL
4- Yavuz Kardeşler Nak. İnş. Tic. Ltd. Şti ----5 Milyon 289 Bin TL
5-Belsan İmar İnş. Gıda San. Tic. A.Ş -----3 Milyon 325 Bin TL
      Başkan Yardımcısı M. Emin İzol, ihalenin komisyonca değerlendirileceğini ve sonucun önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacağını kaydetti.
ULUBATLI (ÇARŞAMBA PAZARI) PARKI
    Şanlıurfa’nın Ulubatlı Mahallesi’nde halkın Çarşamba Pazarı olarak bildiği toplam 42.000 m2 alan üzerinde kurulacak olan Çarşamba Pazarı Parkı’nın projesi tamamlandı.
      İçersinde su gösterili meydan, anfi tiyatro, akülü araç pisti, engelli parkı, çocuk oyun alanları, fitnes alanı, açık otopark alanları ile gezinti yolları, spor kompleksi ve koşu parkuru gibi birbirinden önemli özelliklerin yer aldığı Çarşamba Pazarı Park Projesi, o bölgede yaşayan mahalle sakinlerinin istekleri göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır.   
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.