banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

Canlı Hayvan Borsası Başkanı Çiftçi: Hayvancılık Urfa’da alarm veriyor

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra etkilerini Türkiye’de de hissettiren Covid-19 salgınına karşı Şanlıurfa’da da tedbirler üst safhaya çıkarıldı.

Kentte koronavirüs (Covid-19) salgın9ına karşı alınan önlemlerden birisi de Eyyübiye sınırları içerisinde bulunan canlı hayvan borsasının kapatılması oldu.

“KOVİD- 19 VİRÜS SEBEBİYLE BELİ ŞARTLARDA PAZARI AÇMALIYIZ”

Şanlıurfa Canlı Hayvan Borsası Başkanı İzzet Çiftçi, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan Canlı Hayvan Borsası’nın kontrollü bir şekilde belli aralıklarla açılması gerektiğini ifade etti.

İşte Şanlıurfa Canlı Hayvan Borsası Başkanı İzzet Çiftçi’nın o açıklaması:

“Hayvancılık Urfa’da alarm veriyor. Hayvan borsası en az haftada bir kez açılmalı. 50 bin besici çiftçi mağdur ve pazarın bin esnafı ve nakliye işletmeleriyle beraber 15 bin nüfus sıkıntılı günler geçiriyoruz. Kovid- 19 virüs sebebiyle beli şartlarda pazarı açmalıyız.”(RHA AJANS) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.