banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Bu kez 'URFA KART' kazandı

Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Kamu İhale Kurumu ve Şanlıurfa İdare Mahkemesi, "Şehir İçi Toplu Taşıma İhalesi Usule Uygundur"  denildiği bildirildi.

 

Şanlıurfa İdare Mahkemesinin 2012/1514 Esas numaralı ve 2012/1425 Karar Numarasına göre, 2011/195274 İhale kayıt nuraları ihaleye yapılan itiraz 2577 sayılı Kanunun 15. Maddesinin 1/a bendi hükmü uyarınca davanın reddine karar verildi. Mahkeme masraflarının da davacıya ödetilmesine karar verildiğinin aktarıldığı açıklamada ayrıca Kamu İhale Kurumu 27.02.2012 tarih ve 2012/UH.III-1096 Karar numarası ile 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunun 54 üncü maddesinin onuncu fıkrasının (c) bendi gereğince itirazen şikâyet başvurusunun reddine karar verildiği bildirildi.

 

Daha önce de Şehir İçi Toplu Taşıma Hizmetinin önemli bir ayağı olan Elektronik Ücret Toplama İhalesi (Akıllı Bilet - URFAKART) makeme tarafından onaylanmış ve yapılan ihalenin ve işlemlerin usule uygun olduğu gerekli rekabetin sağlandığı kararı verilmişti.

 

Böylece Şehiriçi Toplu Taşıma İhalesi Mahkeme ve Kamu İhale Kurumu Tarafından da onaylanmış oldu. Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada Toplu Taşıma işini bir kent trafiği kapsamında inceleyip teknolojinin de her türlü imkanını kullanarak daha iyi bir hizmet verilmeye çalışılacağı ve Şanlıurfalıların ulaşım problemleri her geçen gün asgariye indirileceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.