banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Bozova Ziraat Odası Başkanı Fuat Almas: Afet bölgesi ilan edilsin

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa aniden bastıran sağanak ve dolu yağışına maruz kalmıştı. Yağan doludan en çok da kentteki çiftçiler etkilenmişti. Sağanak yağışın ardından aniden bastıran dolu, tarım arazilerine, bahçelere ve meyve ağaçlarına büyük zarar verdi. Yağan doludan dolayı ekinler ve tarlalar zarar görürken, Bozova ilçesi de nasibini aldı.


“DEVLET BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERİP BU ÇİFTÇİLERİMİZE EL UZATMASI GEREKMEKTEDİR”

Bozova Ziraat Odası Başkanı Fuat Almas, yetkililerden çiftçilere yardım elinin uzanmasını bekliyor.

Konuyla ilgili Ruha Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Başkan Almas, dolu yağan ve zarar gören yerlerin devlet tarafından afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini ifade ederek, “Çiftçilerimizle tarladan ürünlerine bakınca vahim durumla karşılaştık. Gerçekten çok üzücü durum. Dolu yağan yerler afet bölgesi ilan edilmeli. Ekinler ve bahçeler yüzde 100 zarar görmüş, çiftçilerimiz zor durumdalar. Devlet büyüklüğünü gösterip bu çiftçilerimize el uzatması gerekmektedir. Büyüklerimize sesleniyorum. Zarar gören çiftçilerimize destek vermesini istiyorum” dedi.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.