banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Birlikte fedakarlık yapacağız



STK Temsilcilerinin görüşlerini değerlendirildiği buluşmaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, , AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Şefik Bakay ve birçok STK temsilcisi katıldı.

Şanlıurfa’da Gelişimi Ve Değişimi Birlikte Gerçekleştireceğiz

Esnaf grupların daha nezih ve modern üretim merkezlerine kavuşmak için Belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Başkanı Celalettin Güvenç, “Şanlıurfa’da Gelişimi ve değişimi birlikte yapmak zorundayız. Mesai kavramı bilmeden büyük bir çabayla çalışıyoruz. Birçok sektör temsilcileriyle yasak işyerleri hakkında öteden beri çalışmaktayız. İskan problemi için Merkez İlçe başkanlarımızla ruhsatsız yerlerin, geçici ve tespittenmiş bir belge geliştirmesi için gerekli görüşmelerde bulunduk. Bu konu Şanlıurfa’nın önündeki en önemli konulardan bir tanesidir. Şanlıurfa’da Su, Elektirik, İmar, İskan ve İş yeri sorunlarını çözmedikten sonra ilerlemek mümkün değildir. Yol ortalarında elektirik direkleri bulunmakta ve bu şekilde devam edemez. Bunun için güçlü bir irade gerekli ve bu irade de birlik ve beraberlikten gelir. Vatandaşlarımız, esnaflarımız ve Belediyelerimiz hep birlikte hareket etmeliyiz.

Birlikte Şanlıurfa’yı Yeniden İnşa Etmeliyiz.

Çocuklarımız için herkesin fedakârlık göstererek birlikte olması gerektiğini belirten Başkan Güvenç, “Çocuklarımıza iyi bir gelecek ve iyi bir kent brakmak için fedakarlık göstererek ortak akılla hareket etmeliyiz. Şanlıurfa’nın geleceği için Kentte konut alanlarında ciddi bir planlama yaparak Maşuk ve Toki 2.etabı için çok önemli hazırlıklar yaptık. Herkesin elini taşın altına koyarak büyük bir özveriyle çalışmalı, birlikte Şanlıurfa’yı yeniden inşa etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan toplantıya Fırıncılar Odası, Kuyumcular Odası, Kasaplar Odası, Şöförler ve Otomobilciler Odası ve bir çok sayıda STK Temsilcisi katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.