banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Birecik OSB'de Çalışmalar Hızlandı

Bölgemizin Parlayan Yıldızı Birecik OSB

110 Hektarlık alana kurulan, ilçemiz ekonomisine büyük katkı sağlayacak ve birçok vatandaşımıza iş kapısı açacak olan Birecik Organize Sanayi Bölgesinin üretim aşamasına geçmesi için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen Birecik OSB Müteşebbis Heyeti toplantısının ardından Birecik OSB’ye bir ziyaret gerçekleştiren Kaymakamımız Dr. Fatih Çelikkaya, daha önce temelleri atılan ve yakın bir zamanda üretime geçecek olan fabrikaların inşaatı ile devam eden üstyapı çalışmalarında incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

Birecik OSB’nin üretime geçerek bacalarının tütmesine az bir zaman kaldığını belirten Kaymakamımız Dr. Fatih Çelikkaya, bunun ilçemiz adına büyük bir kazanç olacağını belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gün geçtikçe gerek konumu, gerekse sağladığı teşvik avantajları açısından yatırımcıların dikkatini üzerine çeken Birecik OSB’nin genel durum değerlendirmesinin de yapıldığı ziyarette, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, Birecik OSB Müdürü Muhammed Demir, Birecik OSB yönetim kurulu ile müteşebbis heyeti üyeleri de yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.