banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Belediye Başkan Yardımcılarından Kaya'ya tebrik ziyareti

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Yücetepe ve Habip Arslan, TOBB Kadın girişimciler Kurulu; Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Kaya’yı makamında ziyaret ederek tebriklerini ileten Belediye Başkan Yardımcıları Habip Arslan ve Fevzi Yücetepe, Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Başkan Kaya’yı çalışmalarından dolayı da takdir ettiklerini aktaran Yücetepe ve Arslan, Ticaret Borsası tarafından Avrupa Birliği’ne başvurularak hibe desteği alan projelerin ne aşamada olduğu konusunda da bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kaya ise; ziyarete gelenlere teşekkürlerini sundu. Şanlıurfa Belediyesi’nin çalışmalarında kendilerini desteklediklerine değinen Başkan Kaya, Şanlıurfa’nın kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini de vurguladı.

KAYA; KADIN GİRİŞİMCİLERİN SAYISI ARTMALI”

TOBB Kadın Girişmiler Kurulu Başkanı Vildan Polat ve beraberindekiler de Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa Ticaret Borsası olarak kadın girişimcileri desteklediklerini kaydeden Başkan Kaya; “İlimizin gelişebilmesi için genç ve kadın girişimcilere ihtiyacı var. Girişimci kadınlarımız çok iyi işler çıkarıyorlar, kendilerini tebrik ediyorum. Bizi ziyaret ettikleri için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.