banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Bebek Tulum

Bir tulum, başın üzerinden geçen ve arkada kapatmak için çıtçıtları veya düğmeleri olan tek parça bir kıyafet gibidir. Bu tarz kıyafetler pantolon ve bluza benziyorlar. Ama ayrı bir bluz veya pantolon yoktur. Tulumlar genellikle bebeklerin cildine karşı yumuşak olan pamuklu veya jarse örgü kumaşlardan yapılır. Burada bebek tulumlarının üst seviyede bir etkiye sahip olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Bir de bu tarz ürünler soğuk havalarda bebekleri koruyabilecek bir tasarımla desteklenmektedir. Böylece bebeklerin uyurken dahi, rahat etmeleri mümkün hale gelecektir.

Bebek tulumları düz renkler, çizgili, puantiyeli, ekoseli ve hayvan baskılı olmak üzere birçok farklı tarza sahiptir. Bebek tulum takımları, piyasadaki en popüler bebek giyim türlerinden biridir. Tulumların genellikle bacaklarının alt kısmında çıtçıtlar veya düğmeler bulunur. Böylece bebeğinizin tüm kıyafetini çıkarmak zorunda kalmadan bezini kolayca çıkarabilirsiniz. Bu aşamada satın aldığınız ürünün kullanım özelliğine dikkat etmek durumundasınız. https://www.breeze.com.tr/Kiz-Bebek/Tulum internet sayfası tam da aradığınız ürünleri bulmanız konusunda yeni nesil çözümleri sizlerle buluşturma kabiliyetine sahiptir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.