banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Başkan Nihat Çiftçi esnafı bir bir ziyaret etti



15 Temmuz gecesinden bu yanan birlik ve beraberlik içerisinde destek veren tüm STK (Sivil Toplum Kuruluşları) temsilcilerini bir bir ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, gerçekleştirmiş oldukları dik duruştan dolayı teşekkür etti.

İlk olarak Bahçelievler esnafını ziyaret ederek esnafla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafın hizmetkarı olduklarını belirtti.
Ardından Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar odasına geçen Başkan Nihat Çiftçi, Esnaf gurupları temsilcileriyle bir araya geldi.

"BU DARBENİN GERÇEK KAHRAMANI, ESNAF VE TÜM DİĞER UNSURLARI İLE MİLLETİMİZDİR"

Burada bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, " 15 Temmuz ülkemiz için çok önemli bir süreçtir. Yapılmak istenilen darbe girişimini önleyen esnafımız, halkımız oldu. Onlar tankların önüne çıkarak sokaklara döküldüler ve bu darbenin gerçek kahramanlarıdır. Bizlerde Esnafımızı ziyaret ederek vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek Allah Razı olsun dedik" şeklinde konuştu.

Ayrıca Ziyaretlerinden dolayı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şefik Bakay, Şanlıurfa Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Karakeçili, Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Şanlıurfa TÜMSİAD Başkanı Sade Sade, Şanlıurfa MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Çalışkan'da birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, ziyaretlerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.