banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Başkan Demirkol fırıncılarla sohbet etti

ŞANLIURFA / Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, taleplerini birinci ağızdan dinlemeyi sürdürüyor. Başkan Demirkol, temasları kapsamında kentin tarihi çarşılar bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarla görüşerek, taleplerini dinledi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini birinci ağızdan dinleyip, iletilerin çözümü için ilgili müdürlüklere anında talimat veren Başkan Fevzi Demirkol, temasları kapsamında Balıklıgöl bölgesinde bulunan tarihi çarşıları ziyaret etti. Mesai farklılığı nedeniyle Haliliye’ye bağlı mahallelerde yaptığı gezilerde görüşemediği vatandaşlarla bir araya gelmek ve taleplerini dinlemek isteyen Başkan Demirkol, çarşı bölgesindeki esnafla görüştü. İşyerlerini ziyaret ettiği esnafın Haliliye’yle ilgili taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, bölgedeki vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis üyeleri İmam Fidanoğlu, Müslüm Yüksel, Faruk Akçal ve Metin Çadırcı’nın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol, esnaf ve vatandaşlardan gelen talep ve teşekkürleri aldı.

Başkan Demirkol, temaslarını tamamladıktan sonra beraberindekilerle birlikte bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.