banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Bankalar keyfi uygulama mı yapıyor?


Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Süt, son dönemde işadamlarının yaşadığı en büyük sıkıntının bankaların kredi limitlerini düşürmesi olduğunu söyledi.
Meclis Başkan Yardımcısı Kemal Süt, bankaların, Şanlıurfalı işadamlarına yaklaşımlarını ve tutumlarını eleştirerek “İlimizde banka yetkilileri, keyfi uygulamalarla kredi limitlerini düşürerek işadamlarına çok büyük sıkıntı yaşatmaktadır” dedi.
Kemal Süt değerlendirmesinde şunları kaydetti: “Ülkemizin ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiği bu günlerde, hükümetimiz gerek enflasyonla mücadele programı, gerek yeni ekonomi programı ve gerekse diğer eylem planlarıyla vatandaşın bu süreci en az kayıpla atlatmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalar, takdirle karşılanırken, banka yetkilileri, sanki bu ülkenin bir ferdi değilmiş gibi yatırımcı, sanayici ve tüccara zorluk üstüne zorluk, sıkıntı üstüne sıkıntı yaşatmaya devam ediyor.
Son günlerde yine keyfi uygulamalarla işadamlarına yönelik birçok problem çıkaran banka yetkilileri, kredi limitlerini de düşürmeye başladı. Malum ekonomik sebeplerden ötürü bankalara kredi taksitlerini ödeme güçlüğü yaşayan işadamlarından kalan kredi taksitlerini tamamı isteniyor ayrıca da kredi limitleri düşürülüyor. Sorunlarını çözemez hale gelen yatırımcıların önemli bir kısmı küçülmeye gitti, bazıları da iflas etti. Bu duruma tek sebep ise banka yetkililerinin keyfi uygulamalarıdır. İlimizde yatırımları olan işadamlarının şu an yaşadığı en büyük sıkıntı budur. Bu konuda devlet büyüklerimizden bir çözüm bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Maria 5 yıl önce

* YATIRIM İÇİN BİR KREDİ İSTİYORUM *
* Geceleri uyuyarak nasıl kredi alabilirsiniz?
* Bir kişisel kredi mi arıyorsunuz?
* Kendi işinizi kurmak için bir kredi mi arıyorsunuz?
* Büyük projeler için kredi mi arıyorsunuz?
* Yatırım kredisi mi arıyorsunuz?
E-POSTA ABD BUGÜN: bankplcglobalaccess2@gmail.com