banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Bakanlıktan Yardım İstediler: Urfa’daki Sanayi Sorunlarını Çözün!



Başını Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek'in çektiği, Şanlıurfa milletvekilleriyle birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'yi ziyaret eden heyet, Bakanlıktan Şanlıurfa’nın mevcut sanayi sorunların çözümü için destek istediler.
Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Ak Parti Milletvekilleri Gülender Açanal, İ.Halil Özşavlı, Ahmet Akay ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile bir araya geldi.
 Bakan Yardımcısı Büyükdede, gerçekleşen toplantıda, ilimizin sanayi, enerji ve altyapı problemleri başta olmak üzere Şanlıurfa’nın mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerileri hakkında geniş çaplı bir bilgi aldı. İlimizin problemlerine kayıtsız kalmayan Büyükdede, tüm sorunların çözümüne müdahil olarak, gerekli çalışmaların başlatılması yönünde en kısa zamanda çalışmalarda bulunacağını ifade etti. 
ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, kabulün ardından ilimizin problemleri için destek olacağını ifade eden Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve milletvekillerine teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.