banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Antibakteriyel Babet Modelleri

Çok farklı malzeme ile oluşturulmuş babet ayakkabılar bulunmaktadır. Bunlardan biri de rugan babetlerdir. Parlaklık bayanları çeken bir özelliktir. Işıltısı sayesinde gece kıyafetleriyle dahi kombin yapılabilir. Rugan babet modelleri, ışıltısı ve tasarımlarıyla kombinlerinizin vazgeçilmezi olacaktır. Genç hanımların son zamanlardaki favorisi. Ruganlar, kotun, klasik kumaşların, eteklerin, şortların ve elbiselerin altına çok yakışır. Yılın trendleri arasında yer alan ürünler 36 numaradan başlayarak 40’a kadar çıkmaktadır. Özellikle 18 ile 25 yaş aralığının ilk seçenekleri arasındadır. Rağbet gören modellerde zengin renk seçeneği bulunmaktadır. Beyazdan siyaha, maviden bej rengine kadar çok farklı renk seçeneği sunulmakta.

Antibakteriyel Babet Modelleri

Ayağın sağlıklı olması bütün vücudu alakadar eder. Ayağınızdaki bir rahatsızlığın acısı ve sızı bütün vücutta hissedilir. Bundan dolayı ayak sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Şeker hastalarının ayaklarında oluşan yaralar. ciddi sağlık sorunlarına dönüşebilir. Babet modelleri, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanır. Kullanılan her bir malzemesi özenle seçilir. Antibakteriyel malzeme sayesinde koku oluşumu engellenir. Bakterilerin meydana getirdiği sağlık problemlerinin de önü kesilmiş olur. Şık ama sağlıklı ürünler arıyorsanız doğru yerdesiniz. Topuk boyu 1 ile 4 cm arasında değişen ürünlerin son derece uygun fiyatlıdır. Kaliteyi ve tarzı uygun fiyata almak istiyorsanız https://www.modatrend.com.tr/bayan-babet adresini ziyaret ediniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.