banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Altun; STK’lar birlik olmalı

Ziyaretinde Şanlıurfa’nın eğitim alanında çok yol kat etmesi gerektiğini belirten Bakkallar OdaBaşkanı Altun, eğitim alanında örgütlenmelerin demokrasi açısından da önemli olduğuna değindi.

Sendikanın 51 temsilcilikten sonra ilk şubesini Şanlıurfa'ya açtığını belirten Şube Başkanı Öncel ise, “Sendikamız büyük hedeflere küçük fakat samimi adımlarla yürüyecektir. Şahsi arzuların yerine millî ruh ve millî düşüncenin; egonun yerine diğergamlık ve kolektif şuurun geçeceği, birbirini tanımayan fertlerin, kendileri gibi kimselerin varlıklarını hissedeceği ve hemen herkesin ictimaî bir varlık olduğunu yeniden duyup yaşayacağı dönem için birleştirici ve yumuşatıcı bir harç olarak çalışmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda da Urfa’daki tüm STK’larla birlikte hareket etmeyi ve özellikle eğitim alanındaki sorunları aşmayı planlıyoruz” dedi.

STK’ların sürekli olarak birlikte hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Altun sohbetin ilerleyen anlarında, “Bilindiği gibi Şanlıurfa’mızda birçok sorun var. Bizler bu sorunlara STK’lar olarak ortak bir şekilde eleştiri sunabilir ve yanlışlığı gösterebilirsek sonuçlarına çok daha hızlı ulaşırız. Ben gerek eğitimci gerek esnaf gerekse diğer tüm sendika ve odaların STK adı altında memleket yararına olacak tüm konularda birlikte hareket etmesini istiyor ve bu anlamda tüm STK’ları ziyaret ederek istişarelerde bulunuyorum” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.