banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Urfa Haberleri Suriye

Esnaflara verilen 30 Bin TL Faizsiz krediyi kim engelliyor?

AK Parti hükümetinin küçük esnafa vaad ettiği 30 Bin Türk lirası faizsiz krediden esnaf faydalanamıyor. Birileri esnafı hayak kırıklığına uğratıyor. esnaf ise ne yapacağını şaşırmış durumda...

Konuyla ilgili olarak Şanlıurfa Bakkallar ve bayiler odası başkın Şanlıurfa milletvekillerine dilekçe yazdı. Altun Milletvekillerine gönderdiği silekçede şunjları yazdı:
                                                         Sayın Milletvekilimiz..

         Hükümetimizin işi bozulan ve işini geliştirmek isteyen esnaflarımızı desteklemek, terör dolayısıyla akamete uğrayan iş potansiyelini arttırmak vs. amacıyla Esnaflara verdiği 30.000 TL Faizsiz kredi yaklaşık 2 aydan beridir Plasman gelmediğinden dolayı esnaflara verilememektedir. Aylardır işini geliştirmek için bu umudunu bu paraya bağlamış olan esnaflar hayal kırıklığına uğradılar. Bu sorunun bir an önce çözülmesi için gerekli mercilerde girişimlerde bulunmanız hususunda gerekenin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.