banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci

Abiye Tulum

Abiye elbise, çeşitli toplantılarda ve etkinliklerde giyilen boydan uzun veya kısa elbise modelleridir. Genellikle ipek, saten veya kadife gibi lüks kumaşlardan yapılmaktadır. Tulum modelleri de abiye olarak çeşitli ortamlarda kullanılabilmektedir. Abiye tulum çeşitli tarzlarda, kesimlerde ve tasarımlarda yapılabilir. Kullanılan kumaş seçilen renk ve detaylarında kullanılan çeşitli süslemeler bir tulumu abiye haline getirebilir.

Abiye elbiseler genellikle ipek, kadife ve saten gibi kumaşlardan yapılır. Giyilecekleri duruma bağlı olarak farklı stillerde ve kesimlerde tasarlanırlar. Tercihinize göre straplez, kolsuz veya kollu olabilirler. Bazılarının alt kısmı fırfırlıdır, bazıları ise tüllü veya dantelli olarak yapılabilir.

Abiye Tulum Seçenekleri

Abiye elbiselerde zerafet ön planda olmaktadır. Bir gece elbisesini giymenin en iyi yolu onu ayakkabı, el çantası gibi uyumlu aksesuarlar ve küpe, kolye gibi takı parçalarıyla kombinlemektir. Bu detaylar onun sizi çok daha şık göstermesini sağlayacaktır. Abiye tulum modellerinde de bu düşünce ilk sırada yer almaktadır. Bu sebeple tulum olarak düşünülen bir abiye çok süslü olmasının yanında kesim olarak da özenerek yapılmaktadır.Abiye tulum modellerini incelemek için https://www.tiah.com.tr/abiye-tulum sayfası sizleri bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.