banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İşletmeler! 2016 Teşviklerinden faydalanıyor musunuz?


Genç MÜSİAD Şanlıurfa temsilcisi Bilal Yetkin yaptığı konuşmada İl Müdürü İsmail Ünlü ve ekibinin düzenlemiş olduğu programdan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Toplantıda konuşan Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Ünlü, kayıt dışı ile mücadele ve iş kazaları konularında işverenlere bilgi verdi. Ünlü genç patronlara; “Kayıt dışı İşçi Çalıştıracak Kadar Zengin misiniz?” diye seslendi. Sözlerine devam eden Ünlü “ 2016 yılında işverenlerimizin işçi maliyetlerinde artış olmuştur, kurumumuzun sağlamış olduğu prim teşviklerinden işverenlerimizin yeterince yararlanmaları, doğru teşvikten haberdar olması ve mevcut durumları ile yapacakları yatırım planlamalarını bu teşvikleri de dikkate alarak yapmaları amacıyla bir araya geldik” dedi.
Şanlıurfa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ŞSMMMO) ile başlatılan bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Şanlıurfa Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyelerine Teşvikler konulu sunumunun ardından genç patronların SGK ile ilgili konularda sorularına cevap verildi. Toplantıya İl Müdürü İsmail Ünlü, Merkez Müdürü Yurdaer Tecir, E-bildirge Servis Sorumlusu E. Sabri Şansal, Şanlıurfa Genç MÜSİAD üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.