banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Haliliye

Urfa Valisi koltuğunu çocuklara devretti

Yunus Emre İMKB İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Elif Doğru ve Ahmet Hamdi Akseki İlkokulu öğrencisi Medine Çeker’e koltuğunu devreden Vali İzzettin Küçük; minik valilerden talimat alarak gerekenin yapılacağını söyledi.

Elif Doğru adlı öğrencinin kendisine hitaben bir günlük vali olma isteğini kaleme aldığı mektubu okuyan Vali İzzettin Küçük; minik Elif’in isteğini geri çevirmeyerek koltuğunu devretti. Daha sonra ise Elif Doğru Valilik makamını yaşıtı Medine Çeker’e bıraktı. Özellikle okulları ve eğitim göremeyen kız çocuklarıyla ilgili çocuk valilerin isteklerini yerinde bulan Vali İzzettin Küçük, yasa gereği de kız çocuklarını okula göndermeyen velilere ceza verildiğini belirterek: “Anne babalığın en büyük sorumluluğu çocuğunu yetiştirmektir. Bu cezalar çok önemli değil. Kendi kendilerine verdikleri en büyük ceza çocuğunu cahil bırakmaktır” dedi.

Programın sonunda Vali İzzettin Küçük; misafirlerine hediyelerini takdim etti. Minik valilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak misafirlerini uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.