banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

YSK Urfa İl Birincisi Mem Eğitim Kurumlarından Çıktı
Eğitim Mem’leket Meselesi sloganıyla yola çıkan ve 2016-2017, 2017-2018 YKS il 1.sini çıkaran Mem Eğitim Kurumları, 2020 YKS Ham Puan İl 1.si Türkiye 82.sini de çıkararak son 5 yılda bu başarıyı 3 kez tekrar ederek büyük bir başarıya imza attı. Pandemi sürecinin eğitime olumsuz etkilerini kırarak Uzaktan Eğitim sürecinde başarılı çalışmalar yapan kurum, Eğitim alananında makus talihimizi kırma noktasında kitlesel başarıda da adından söz ettiriyor. Mem Eğitim Kurumları Kurucusu Özgür Aslan, bu şehrin çocuklarına inanıyoruz ve onları hak ettikleri yerlere gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye 82.si aynı zamanda Ham Puan İl 1.si olan öğrencimi, ailesini ve öğretmenlerimizi kutluyoruz. Bize emanet eden Fen Lisemizi de tebrik ediyorum, diyerek tüm eğitim camiasının yaklaşan kurban bayramını kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.