banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Hilvan'da ücretsiz YGS ve KPSS deneme sınavları

Özel eğitim almaya imkanı olmayanlara umut kapısı olan Bilgi Evi'nde, branş öğretmenlerince verilen özel dersler hem üniversite hem de memur adayları için büyük imkanlar sağlıyor. YGS ve KPSS için verilen kursların ardından her hafta sonu deneme sınavlarının yapıldığı Bilgi Evi'nde; haftanın belirli gün ve saatlerinde de ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim için destekleyici kurslar veriliyor.

Gelecek nesillerin eğitimli ve donanımlı olmasının çok önemli olduğunu ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, her şeyden önce sağlıklı bir eğitime ihtiyacımız var dedi. Bayık;
'Bugün gelinen noktada Türkiye'nin nasıl bir süreçten geçtiğini çok kısa bir zaman içinde hepimiz birlikte gördük. Yaşanılanlara hepimiz birebir şahit olduk. Bu memleketi, bu vatan topraklarını asıl sahiplenecek olan geleceğimiz olan gençler ve onların ortaya çıkaracağı üstün yeteneklerdir. Amacımız sağlıklı, yeterli, vatansever ve eğitimli bir neslin yetişmesine katkı sağlamaktır. Bu nedenle, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Hilvan Belediyesi tarafından da yer ve ihtiyaç temini yapılan Bilgi Evi'nde yetenekli branş öğretmenleri tarafından en iyi şekilde kurslar verilmektedir. Özellikle ilçe genelinde veya ilçe dışında özel ders almaya imkanı olmayanlar için büyük bir imkan ve fırsat sunuyoruz. İlk ve ortaokul ile ortaöğretim öğrencilerinin dışında, üniversite ve memurluk adayları için dersler veriliyor ve bu derslerin sonunda YGS ve KPSS deneme sınavları yapılıyor. Burada kurs gören bütün gençlerimizden de çok umutluyuz. İnşallah verilen emekler boşa çıkmaz ve her bir öğrencimiz hedefine en başarılı bir şekilde ulaşır' diye konuştu.

Hilvan Belediyesi Bilgi Evi'nde her hafta 110 öğrenci YGS ve KPSS sınavlarına hazırlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
KpssYGSDeneme Sınavları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.