banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Belediye

Yeni Zelanda Matariki İlkokulu Açılışı Yapıldı

2020 yilinda egitim ogretime açilan ama pandemi dolayısıyla yapılamayan okul açılış törenimiz gerçekleştirilmiştir.

Açılış törenine okulun inşaatında önemli rol üstlenen Yeni Zelanda Büyükelçisi Zoe Coulson-SINCLAIR, Yeni Zelanda Büyükelçiliği İkinci Sekreteri Anne MELKIAU, Yeni Zelanda Büyükelçiliği Danışmanı Ceren KUMOVA YAYLA, MEB İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut GÜR, MEB İEGM Daire Başkanı Serap ERDUN SAYAR, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi KURT, MEB İEGM Şube Müdürü Hakan ARI, Okul Müdürü Ahmet Öztürk, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler ve öğrenciler katılım göstermişlerdir.

 Açılış töreninde temsili kurdele kesiminin ardından,dostluk ağacı ekimi gerçekleştirilmiş olup ilk can suyu da Yeni Zelanda Büyükelçisi tarafından verilmiştir. Sonrasında ise protokol okulda anasınıflara, temel eğitim sınıflarına, kütüphaneye, özel eğitim sınıfına ve öğretmenler odasına ziyarette bulunmuşlardır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.