banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Yazdığı Gönül Yaram İsimli kitabın Gelirini Eğitime Bağışladı

Diyarbakır’da yaşayan Siverekli eğitimci şair Şefika Keskin Çetiner yayınladığı ilk şiir kitabı” Gönül yaram” isimli kitabının tüm gelirini Siverekli yoksul öğrenciler için mont ve bot alarak harcamaya devam ediyor.
Eğitimci Şair Çetiner, Aralık ayında Diyarbakır Siverekliler Derneğinde düzenlediği imza günde elde etiği gelirler Dernek Başkanı Burhan Erol ile birlikte Siverek ilçesine gelerek yaklaşık 300 yoksul çocuğa mont ve bot alarak kendi elleriyle çocukları giydirmişti.
Eğitimci Şair Bu kez İzmir’de düzenlediği imza günde şiir kitabından elde ettiği gelirle, ikinci kez Diyarbakır Siverekliler Dernek Başkanı Burhan Erol ile birlikte bu kez ilçenin kenar mahallelerinde birinin ilkokulunda 160 öğrenciye kışlık bot dağıttı.
Şiir kitabının tüm gelirini öğrenciler için harcamaya devam edeceğinin Belirten Eğitimci Şair Şefika Kesici Çetiner yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Bu zorlu çalışmalarımda Bana destek olan Değerli Dernek Başkanımız Fedakâr insan Burhan Erol’a çok teşekkür ederim. Kendimde emekli bir öğretmen olduğum için bu işte büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.