banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Viranşehir'e Müjdeli haber...

Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bulunan Harran Üniversitesi Viranşehir Sağlık Meslek yüksekokulu bu yıl öğrenci alımına başlanacağını açıkladı. 

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Akyürek’in de yaklaşık 3 yıldır yakından takip ettiği ve kurulmasını sağladığı Viranşehir Sağlık Meslek yüksekokulu bu yıl öğrenci almaya başlayacak.

YÖK tarafından geçtiğimiz yıl kurulmasına karar verilen Viranşehir sağlık birimleri fakültesi için Harran Üniversitesi rektörlüğünce öğretim üyesi ve idari personel sorunu giderlikten sonra 2016-2017 eğitim yılında öğrenciler tercih yapabilecekler.
Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Akyürek, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’ı makamında ziyaret ederek Viranşehir sağlık birimleri fakültesinin son durumu hakkında bilgi aldı. Milletvekili Akyürek, Rektör Taşaltın’a teşekkür ederek fakültenin Viranşehir halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.  

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.