banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Viranşehir Kaymakamı öğretmenleri ödüllendirdi


Viranşehir’de yaptıkları başarılı çalışmalar sonucu ‘Başarı belgesi’ almaya hak kazanan Abdurrakip Erbaş ve Mehmet Ali Aslan isimli Din Kültürü Öğretmenleri, Kaymakam Dr. Huzeyfe Citer tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Kaymakamlık makamında Öğretmenleri kabul eden Kaymakam Citer, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak, başarılı olan Din Kültürü Öğretmenlerini, azim ve çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu ifade eden Kaymakam Citer şunları söyledi: "Öğretmenler toplumun geleceğini inşa eden mimarlardır. Öğretmenler görevlerinde bir mimar hassasiyeti ile çalışırlarsa inşa edecekleri bina uzun ömürlü olur. Viranşehir Kaymakamı olarak konuya bu hassasiyetle yaklaşıyorum. Eğitim bizler için en önemli öncelik olmalıdır. Eğitim konusunda  fedakâr öğretmenlerle burada zaman geçirmek ve vermiş oldukları emek, göstermiş oldukları fedakârlıktan dolayı onlara teşekkür etmekten büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Kaymakam Dr Huzeyfe Citer öğretmenlere başarı belgesi verdikten sonra, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.  (Sabri Acet-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.