banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Vali Güvenç, Salça Fabrikasını Gezdi



    Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Bozova yakınlarında üretim yapan Harranova Tat Salça Fabrikasını gezerek, yetkililerden yapılan üretimlerle ilgili bilgi aldı.

Şanlıurfa’da yetiştirilen domateslerden salça üretimi yapan tesisi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ile birlikte gezen Vali Celalettin Güvenç, domatesin dalından salça olma aşamasına kadar fabrikada yapılan işlemler hakkında Salça Fabrikası Müdürü Cuma Aygün’den fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Fabrikadaki incelemelerinin ardından Vali Celalettin Güvenç, el değmeden ve modern tekniklerle üretilen salçalar için toplanan domateslerin bulunduğu hasat yapılan tarlaları da Sabri Ertekin ve fabrika yetkilileriyle birlikte gezdi.

Tarlalarda hasat yapan işçilerle sohbet eden Vali Güvenç, buradan ayrılırken çalışan işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.