banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Vali Erin Ceylanpınar’da Öğrencilerle Buluştu

Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer ile birlikte Işıklar İlkokulu ve Ortaokulu’na giden Vali Erin, burada öğrenciler ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından okulun sınıflarını gezen ve öğrencilerle sohbet eden Vali Erin, hayırseverlerin bağışladığı hikaye kitaplarını okul öğrencilerine dağıttı ve okul kütüphanesini ziyaret etti.

Öğrencilerle buluşmasının ardından okul idarecileri ve öğretmenleriyle bir toplantı yapan Vali Erin, Şanlıurfa’da eğitim altyapısına yapılan yatırımların karşılığını öğrencilerin başarısı ile alacaklarını belirterek, öğretmenlerden eğitim konusunda azami hassasiyet istedi.

Okul ziyaretinin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Erin, daha sonra ilçede yapımı tamamlanan Gençlik Spor Salonu’nunda incelemelerde bulundu. Buradaki incelemelerinin ardından mahalledeki çocuklarla sohbet edip, çeşitli oyuncaklar hediye eden Vali Erin, Muratlı Jandarma Karakolu’nu ziyaret ederek görev yapan askerlerle hasbihal etti.

Vali Erin, Ceylanpınar temaslarının ardından Şanlıurfa’ya dönüşünde ise Viranşehir ilçesinde yer alan Eyüp Nebi Ziyaretgahında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden külliyede incelemelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.