banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Vali Erin, 15 Şubat’ta Açılacak Köy Okullarında İncelemelerde Bulundu

Siverek’e bağlı Kalkankaya köyündeki Kore Gazisi Cuma Kök’ü ziyaretinin ardından, bölgede bulunan Narlıkaya, Kapıkaya, Yeditaş ve Güvercin köylerini de ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bu köylerde yüz yüze eğitimin başlayacağı okulları inceledi.
Okullarının açılması için sabırsızlanan çocuklarla görüşen Vali Erin, çeşitli oyuncaklar dağıttığı çocuklara; okulların açılmasıyla birlikte derslerine daha sıkı çalışmaları tavsiyesinde bulundu.
Ziyaret ettiği köylerdeki evlerde ve köy odalarında vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Erin, sohbet ettiği vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi.
Siverek Kaymakamı Hasan Ongu ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz’ün de eşlik ettiği Vali Erin, birleştirilmiş sınıf uygulamasının olduğu seyrek nüfuslu kırsal mahallelerdeki okullarda, yüz yüze eğitimin il-ilçe Hıfzıssıhha Kurullarının Milli Eğitim Müdürlükleriyle koordineli şekilde alacağı kararlar doğrultusunda 15 Şubat 2021 tarihinden itibaren başlayacağını söyledi.
Köy okullarındaki yüz yüze eğitimin haftada beş gün olacağını kaydeden Vali Erin, salgın tedbirlerine azami hassasiyet gösterileceğini, oluşabilecek risklere karşı sıkı bir takibin uygulanacağını söyledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.